MENTOR 360 PROGRAMA mentorálás fogalmát az élet számos területén használják. Ez olyan személyt jelent, aki segíti a másikat a pályafutása kezdetén a munkatársat a lehetőségekhez képest a maximumot kihozni az induló vállalkozásából. Ez ebben az esetben annyit jelent, hogy a szélvédő javítás kérdéseire kap választ. Pl Javított a sérülés vagy nem? Hogy töltsem fel a repedéseket? Mit kell mondani most mert elröntottam, hogy hozzam helyre a hibámat?  Tehát a Mit? Mikor? Hogyan? Miért? kérdésekre a válasz egy éven keresztűl. A Mantor programra azért van szükség (igény esetén) mivel a hibás vagy a nem tudotos munka után kár keletkezik, ami a vállalkozásban felmérhetetlen károkat tud okozni. Ügyfélkört tud a hozzá nem értés elveszteni.  Fentiek tekintetében a mentori kapcsolat pozitív hatásai már az első hónapban kimutatható! 


További kérdések esetére elérhetőség: info@best-online.eu


Vállalkozásomat 1993 ban kezdtem, mint egyéni vállalkozó. Később 2008 ban alapítottam a Best-Online Kft céget. Azóta is nyereségesen Magyarország egyik legdinamikusabban múködő vállalkozását vezetem. Bizonyiték erre az országos hálózat amit önerőből saját tőkéből hitel nélkül hoztam létre. Itt a nagy munka az volt, hogy a bizalmat ki tudjam építeni, hogy a leendő vállalkozások ne más céget válasszanak! Erre bizonyiték az amit jelenleg el tudtam érni! 

Nem mindegy hogy egy szakmai kérdésnél egy "ügynök" egyetem mellett kiegészitésként talán sikresen el is tud adni, viszon a használat alatt felmerülő kérdésekre már a választ a termékhez adott leírásra mutatja. Az én vállalkozásom viszont pontosan mit hova miért kérdésekre adja meg a választ TUDATOSAN, szinte ösztönösen. Szerintem a kettő nem ugyanazt jelenti... Ez a tudásbázis, amit több mint húsz év alatt szereztem kerül át egy MENTOR programban az új vállalkozásba.


Mindenre bizonyíték az, hogy a világ vezető szélvédő javító márkái velem a vállalkozásommal szerződtek, és nem mással!


GLASS MECHANIX     GLASWELD    DELTAKITS    GTGLASS


MEGRENDELNI ITT LEHET: KLIKK IDE!2020.05.20


+36-30-355-1000


 

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu vatera.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu intengo.hu kirakat.hu simplepay_hu