Síküveg javító készlet

Síküveg javító készlet

Az új Delta Kits 30277 lemezüveg-javító készlet minden olyan eszközt és kelléket tartalmaz, amely akár öt javítás elvégzéséhez szükséges lakossági és kereskedelmi lapüveg ablakokon, valamint üveg asztallapokon, műüvegeken, antik üvegeken stb. nagyon nagy forgácsok vagy üregek kitöltésére készült lemezüvegben. A kivételes tisztaság és a sárgulásállóság miatt ez az első választás a lemezüveg-javító szakemberek számára. Viszkozitás 3600 cps.

Az árak a változó devizának megfelelően változhatnak, tájékoztató jellegűek!

82 666 Ft+Áfa Bruttó 104 986 Ft
A vásárlás után járó pontok: 766 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A 30277-es lemezüveg-javító készlet tartalma:

Útmutató a lemezüveg javításához a Delta Kits Plate Glass Repair Kit használatával

Cikkszám: 30277


Az Archívumból

Síküveg javítások

Látott már BB-lyukat a kirakat ablakában, és azon töprengett, hogy javítható-e? Annak ellenére, hogy a törés nagy oldalán (általában az üveg belsejében) hiányzik a kúp alakú üvegdugó, ez a fajta sérülés gyakran javítható.

A szélvédőjavító iparágban nem gyakoriak a lemezüveg-javítással kapcsolatos viták, de elismerést érdemelnek. Ez egy újabb olcsó módja annak, hogy bővítse jelenlegi vállalkozását és többletbevételre tegyen szert. A lemezüveg javításának anyagköltsége körülbelül 8 dollár, és nem ritka, hogy egyetlen javításért 100 dollárt vagy többet kérnek. A kereskedelemben kapható üvegablak cseréje az ablak méretétől és helyétől függően néha több száz, sőt több ezer dollárba kerül, ezért a javítás nagyon vonzó, bár gyakran figyelmen kívül hagyott lehetőség.

A javítható SZILÁRD lemezüveg sérülés általában egy „bullseye” típusú törés, amely úgy néz ki, mint egy kis lyuk, körülbelül 1/8” átmérőjű az üveg egyik oldalán (általában BB vagy pellet pisztoly okozza), és egy kúp alakú. körülbelül ¾”–1 ½” átmérőjű lyuk az üveg másik oldalán. A kisebb lyuk az üveg azon oldalán található, ahol a kárt okozó tárgy ütközött.

Ha a kúp alakú üvegdugó megtalálható és sértetlen, néha egyesíthető a lyukkal, amelyből egy könnyű Magnibond -gyantaréteget használnak, amelyet azonnal egy nagy rétegű Delta Kits Plate Glass gyanta követ. Miután a dugót a megfelelő pozícióba rögzítette, 2 hüvelyk széles, átlátszó doboztömítő szalagot helyeznek a javításra a sérülés nagyobbik oldalán, hogy a dugót a helyén tartsa a kötési folyamat során. Ezután gyógyítsa meg a sérülés nagy részét 5 percig.

A következő lépés

Miután visszahelyezte a dugót a helyére, töltse ki a dugó szélein lévő üregeket MagniBonddal, majd üveggyantával. Fedje le egy kötőfülvel, és 5 percig térítse ki. A kikeményedés után borotvapengével 90 fokos szögben kaparja le a javítást, és csiszolja le gödörpolírozással. Ne feledje, hogy ezt az opciót akkor használja, ha a dugó egy síkban van a környező üvegfelülettel.

Ha a kúpszerű üvegdugó nem található, vagy nem fér bele a lyukba; a lemezüveg javítási folyamata kicsit más. Helyezzen egy darab átlátszó dobozzáró szalagot a sérülés nagy oldalára. Hagyjon egy kis helyet az üreg tetején. Ez lehetővé teszi, hogy a gyantacseppentő hegye hozzáférjen a területhez. Helyezzen egy másik darab átlátszó dobozzáró szalagot a törés kis oldalára. Teljesen fedje le a lyukat, hogy a gyanta ne szivárogjon ki az oldalán. Miután a gyanta kitölti a törés területét, helyezzen egy kötőfület a térre. Ezután keményítse ki, kaparja le és polírozza a javítást a fenti eljárás szerint… Continue Reading

Adatok
Vélemények
Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu vatera.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu intengo.hu kirakat.hu simplepay_hu simplepay_hu_v2