Repedéstágító expander üvegjavításhoz

Repedéstágító expander üvegjavításhoz

Az üveg belsejéhez csatlakozik, hogy megnyissa a szűk repedéseket és segítse a befecskendezési folyamatot. Úgy tervezték, hogy túl nagy nyomás esetén kioldjon.

14 800 Ft+Áfa Bruttó 18 796 Ft
A vásárlás után járó pontok: 137 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
RÉSZLETEK
Részletek

Repedéstágító üvegjavításhoz

Futottál már olyan makacs repedésbe, ahol a gyanta egyszerűen nem folyik? Lehet, hogy sokféle technikát kipróbált már, mint például az üveg szondával való hajlítását és az üveg melegítését, de a gyanta mégsem fog átfolyni a repedésen. Mit csinálsz? Még ne add fel! Vegyen egy praktikus Delta Kits Crack Expandert .

Adatok
Vélemények
RÉSZLETEK

A dizájn

A repedéstágítót úgy tervezték, hogy kinyitja az üveg repedéseit, így szélesebb utat biztosít a szélvédőjavító gyanta számára, hogy szabadabban folyjon a törés alatt.

Hogyan kell használni

Nyissa ki a makacs repedéseket a repedéstágító segítségével. Húzza vissza a középső csavart, amíg a gumihegy egy szintbe nem kerül az alap aljával. Nedvesítse meg a csészéket egy csepp vízzel vagy üvegtisztítóval. Helyezze a repedéstágítót a szélvédő belső oldalára úgy, hogy a repedés mindkét oldalán egy csésze található. Győződjön meg arról, hogy a középső csavar egy vonalba esik a repedéssel. Nyomja a tapadókorongokat határozottan, de óvatosan az üveghez.

Miután a repedéstágító biztonságosan rögzítve van, forgassa el a középső csavart az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a hegye hozzá nem ér az üveghez. Folytassa a meghúzást, amíg meg nem látja, hogy a repedés kezd kinyílni. Legyen óvatos, amikor nyomást gyakorol az üvegre. Az üveg nagyon illékony, és bár a repedéstágítót úgy tervezték, hogy túl nagy nyomás esetén kioldjon az üvegből , lehetséges, hogy repedéseket hajtsanak végre, mielőtt a szerszám kioldódna.

Miután kitöltötte a repedést szélvédőjavító gyantával , és letakarta kötőszalaggal, lassan húzza ki a középső csavart, amíg az már nem érinti az üveget.

Fejezze be a javítást és gyógyítsa meg a repedést, mint bármely más típusú sérülés esetén. Hagyja a repedéstágítót az üvegre rögzítve, amíg a repedés teljesen meg nem gyógyul. Miután megszilárdult, távolítsa el az üveg belsejéből a két tapadókorongon lévő kioldófülek finom felhúzásával, vagy használjon nejlonpálcát az egyes poharak eltávolításához.

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu olcsobbat.hu vatera.hu argep.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu intengo.hu kirakat.hu simplepay_hu