A Delta Kits izgatottan várja, hogy bemutathassa a szélvédőjavító hidak legújabb termékét a B250 -el . Mivel a híd az az eszköz, amely a szélvédőhöz rögzíthető, és lehetővé teszi a technikusok számára a szélvédőjavítás elvégzését, ez egy kritikus felszerelés a komoly technikusok számára. Ezenkívül az új rozsdamentes acél alkatrészekkel a B250  számos előnnyel rendelkezik.

Most, hogy meghallgattuk az Ön véleményét, és ennek eredményeként megvalósítottuk őket a B250 -ben . A rozsdamentes acél alkatrészek nagyobb tartósságot biztosítanak. Valójában a B250 korlátozott élettartamú garanciával rendelkezik minden nem gumi alkatrészre.

Ezért a 360 fokos elforgathatóság, az elülső és hátsó beállítás és a javítás jobb láthatósága révén a javítások könnyebben és gyorsabban elvégezhetők. Ráadásul a kiváló minőségű vákuumpohár szilárdan rögzíti az üveget, így a berendezés szilárdan a helyén marad.

A B250 tartalmazza a bevált I-100 befecskendező szerelvényt is, amely évekig megbízható szolgáltatást nyújt Önnek… Continue Reading

Szélvédő javítási fórum

Beszáll a vitába – B250 vagy B300?